Ob koncu šolskega leta 2022/2023

Dragi učenci in učenke,

Danes je dan, ki smo ga vsi nestrpno pričakovali – zaključek šolskega leta! To je trenutek, ko se ozremo nazaj na vse, kar smo dosegli in se veselimo vsega, kar nas čaka v prihodnosti. In to počnemo z ogromno pozitivne energije, ki nas napolnjuje in nas navdaja s ponosom!

Vsak dan, ki ste ga preživeli v razredu z učitelji, je bil priložnost za učenje, raziskovanje in odkrivanje. S skupnimi močmi ste prepletali besede, številke in znanje, in skupaj ste postali boljši. Vaš trud, vaša vnema in vaša radovednost so me vedno znova navdušili. Vaša želja po novem znanju in vaša nenehna rast sta resnično osupljivi.

S skupnimi močmi ste v letošnjem šolskem letu uspešno zbrali kar 317 priznanj! Od tega 126 bronastih, 23 srebrnih  in 27 zlatih priznanj. Vsem dobitnikom priznanj in njihovim mentorjem iskreno čestitam.

S svojim trudom, prizadevnostjo in delom pa si je 60 učencev naše šole zaslužilo posebno pohvalo ali priznanje šole, OŠ Maksa Durjave. Letos imamo posebno čast nagraditi učenko, ki je prebrala kar 46 dodatnih knjig za bralno značko. To je Neža Ključevšek. Ker vem, da naši učenci redno presenečate bomo v naslednjem šolskem letu nagradili vse učence, ki bodo prebrali 10 dodatnih knjig za bralno značko.

Samo najboljši pa lahko prejme nagrado šole. Letos je bila težka odločitev, ker smo imeli kar 3 kandidate.

In v tem šolskem letu nagrado šole prejme …… NAJA PODPEČAN iz 9. razreda. Iskrene čestitke!

Učenci, želim vam prijetne počitnice, da se spočijete od učenja in učiteljev in da se napolnite z energijo za novo šolsko leto. Se vidimo septembra!

Vaš ravnatelj

Albert Mihajlović

(Visited 128 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost