OBVESTILO STARŠEM IN UČENCEM PRED PRIČETKOM NOVEGA ŠOLSKEGA LETA

Spoštovani starši, učenke in učenci,

počitnice se poslavljajo, september pa nam že maha in nas kliče v šolo. Čeprav je letošnje leto nekoliko posebno, nas to ne sme odvrniti od veselega pričakovanja po ponovnem snidenju. Potrudili se bomo, da bo vsak učenec, starš in zaposleni začutil, da je šola prostor za medsebojno spoštovanje. Trudili se bomo, da bo na prvem mestu učenje, solidarnost, upoštevanje različnosti in pozitivna delovna klima.

Prvi šolski dan

Učenci od 2. do 9. razreda se ob 8.30 zberete na šolskem dvorišču. V šolo vas bodo popeljali razredniki. Staršem vstop ni dovoljen. Pouk bo potekal do 12. ure, OPB pa do 16.10. Za vse učence bosta organizirana malica in kosilo.

Učenci in starši 1. razreda se zberete na šolskem dvorišču ob 9.45.

Veseli nas, da se bo vzgojno-izobraževalno delo 1. septembra pričelo za vse učence naše šole, in sicer v skladu s šolskim koledarjem ter po modelu B-OŠ.

Starše prosimo, da v šolo prihajajo zdravi otroci. Pri tem upoštevajte naslednje:

1. V zadnjih 14 dneh otrok ni bil v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2.

2. Otroku ni bila odrejena karantena.

3. V zadnjih 14 dneh otroku zdravnik oz. epidemiološka služba ni priporočila samoizolacije.

4. Če se bodo pri otroku pojavili zgoraj navedeni znaki/simptomi ali bo potrjena okužba s SARS CoV-2 pri osebi, ki z otrokom biva v istem gospodinjstvu, bo otrok ostal doma.

Priporočamo vam, da otrok omeji stike s starejšimi in osebami s pridruženimi kroničnimi boleznimi ali imunskimi pomanjkljivostmi, saj so le-ti bolj ogroženi za težek potek bolezni.

Veselimo se snidenja z vami.

Ravnateljica:

Jolanda Friš Lozej, prof.

(Visited 377 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost