»Ni debate – v Gorenje Surovino dajte stare aparate!«

»Ni debate – v Gorenje Surovino dajte stare aparate!«

Spoštovani starši, obveščamo vas da se tudi naša šola pridružuje akciji zbiranja odpadne električne in elektronske opreme, ki bo potekala od 8. do 26. oktobra 2018.

 KAJ SE ZBIRA?

  • VELIKI GOSPODINJSKI APARATI (hladilniki, zamrzovalne omare in skrinje, štedilniki, pomivalni stroji, sušilni stroji, pečice, el. radiatorji, mikrovalovne pečice …)
  • MALI GOSPODINJSKI APARATI (sesalniki, el. metle, el. orodje, tiskalniki, računalniki, mikserji, radio aparati, likalniki, cvrtniki…)
  • DROBNI APARATI (telefoni, GSM, el. igrače, MP3, brivniki, feni, tipkovnice, miške, polnilci, el. ščetke, USB …)
  • TV IN MONITORJI (TV aparati in računalniški monitorji)
  • SIJALKE (varčne žarnice)
  • ODPADNE BATERIJE (vseh velikosti)

 

Zgoraj navedene stvari oddajte informatorju pri vhodu v šolo, vsak dan med 7:30 – 8:30 uro.

POZOR!

Naprošamo vas, da VELIKE GOSPODINJSKE APARATE (hladilniki, zamrzovalne omare in skrinje, štedilniki, pomivalni stroji, sušilni stroji, pečice, el. radiatorji, mikrovalovne pečice …) odpeljete na enoto Gorenje Surovina, Lahova ulica 40, 2000 Maribor (vhod pri Snagi) in poveste, da je to za Osnovno šola Maksa Durjave Maribor. Center bo odprt od ponedeljka do petka od 8.00 do 18.00 ure in v soboto od 8.00 do 13.00 ure.

Zahvaljujemo se vam za pripravljenost in sodelovanje v ozaveščevalno-zbiralni akciji, ki bo vsekakor pripomogla k dvigu pozitivnega odnosa do ravnanja z okoljem in varovanja zdravja ljudi.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost