ZLATO PRIZNANJE IN OSTALE NAGRADE V TEKMOVANJIH IZ ANGLEŠČINE

V letošnjem šolskem letu so bili učenci naše šole uspešni na različnih tekmovanjih iz angleškega jezika ter osvojili mnogo nagrad in priznanj.

Največji uspeh je dosegla Danijela Korošec, ki je na tekmovanju iz angleščine za devetošolce osvojila zlato priznanje.

Med 5245 sodelujočimi učenci slovenskih šol se je Danijeli uspelo skozi šolsko, regijsko in državno tekmovanje uvrstiti med 61 prejemnikov zlatega priznanja. Zelo uspešno se je odrezala tudi Živa Tolevski, ki je le za točko zgrešila uvrstitev na državno tekmovanje ter osvojila bronasto priznanje. Na tekmovanju za osmošolce sta bili uspešni tudi Maja Jenčič in Lara Jazbinšek Berghaus, ki sta prav tako osvojili bronasto priznanje.

Učenci od 4. do 9. razreda so ponovno množično tekmovali za angleško bralno značko BOOKWORMS. Med 58 sodelujočimi jih je kar 34 osvojilo posebno priznanje in z malo sreče lahko v žrebu osvojijo tudi zanimive nagrade, ki jih podeljujeta Mladinska knjiga in agencija Twin. Preostalih 24 učencev je dobilo pohvale in potrdila o sodelovanju. “Srečni” prejemnici posebnega priznanja lanskega tekmovanja Jana Koren in Danijela Korošec sta se v februarju 2016 za nagrado udeležili štiridnevnega “ALL INCLUSIVE” izleta v London, kjer sta neizmerno uživali in seveda nadgrajevali svoje bogato znanje angleškega jezika. Utrinke iz potovanja si boste lahko prebrali v prvi izdaji šolskega časopisa v angleškem jeziku PULSE, kjer bo svoja doživetja iz izleta v London delila tudi Ajda Remih. V časopisu pa si boste lahko prebrali tudi marsikaj zanimivega iz življenja in dela na šoli.

Čestitke vsem nagrajenim.

Mentor: Jure Petić

Jana Koren v muzeju voščenih lutk Madame Tussauds skupaj s princeso Diano.

Ajda Remih pred mogočno uro Big Ben.

Danijela Korošec med sprehodom po Green parku.

 

 

 

 

 


 

 

(Visited 98 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost